АНАЛІЗ ЗМІН ПОТРЕБ СПОЖИВАЧІВ РУХОМОГО ЗВ’ЯЗКУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - КОВАЛЬ, Світлана; МИРОШ, Юлія; ГРИБИК, Ігор (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Сьогодні в Україну прийшли складні часи: війна, та все, що вона несе, руйнує так звичне для багатьох життя. Із втратою спокою, населення країни більше не в змозі заповнювати щаблі базових потреб, про які писав Абрагам Маслоу: відсутнє відчуття безпеки, втрата житла (постійного місця проживання), відключення електроенергії, а з тим і мобільного зв’язку.Дослідження якості отриманих послуг рухомого зв’язку, зміни потреб його споживачів є важливим на сьогоднішній час, адже перебудова необхідностей вимагає модифікацій способу їх задоволення. Відтак основна мета мобільних операторів – якомога краще задовольнити першочергові потреби споживачів мобільного зв’язку, підтримати дух народу за допомогою якомога кращого заповнення проставлених «пробілів».Отож, провівши анкетування цьогоріч та 2021 року ми зможемо краще зрозуміти, які є сьогодні потреби у споживачів мобільного зв’язку, та спробуємо знайти шляхи до їх забезпечення.
Keywords: воєнний стан; зміна потреб; рухомий (мобільний) зв’язок; аналіз якості; оператори мобільного зв’язку; фактори впливу; анкетування