УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ НАВЧАННЯ ТОРГОВОГО ПЕРСОНАЛУ В УКРАЇНСЬКИХ КОМПАНІЯХ - ЄВТУШЕНКО, Вікторія; ШУБА, Тетяна; ЛІСЕНИЙ, Євген; РОЖЕНКО, Ілля (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Стаття присвячена проблемі удосконалення процесу навчання торгового персоналу в українських компаніях. Розглянуто етапи реалізації навчання продажам в українських компаніях. Детально розглянуто процес розробки навчальних програм. Проаналізовано всі види групових та індивідуальних навчальних програм. Визначено переваги навчання торгового персоналу для українських компаній.
Keywords: торговий персонал; підвищення кваліфікації; навчальні програми; тренінг; компанія