ІНТЕГРОВАНА СТРАТЕГІЯ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА - НІЩАКОВ, Ігор; ХОЛОДЮК, Олексадр (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
Інновації виступають ключовим фактором розвитку сільського господарства в Україні та у світі загалом. Глобалізація та динаміка світової економіки вимагають ефективних інноваційних стратегій для забезпечення конкурентоспроможності аграрного сектору України. У статті представлено пошук, аналіз та пропозиції стратегій щодо розвитку сільського господарства в майбутньому з залученням інноваційних рішень.
Keywords: інновації; технології; сільське господарство; науково-дослідні роботи; стратегія