РОЗВИТОК ПІДХОДІВ ДО ПОБУДОВИ СИСТЕМИ ОЦІНКИ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - ПОСВАЛЮК, Ольга (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
Досліджено основні підходи до побудови ефективної системи оцінки кадрового потенціалу підприємства. Акцентовано увагу на важливості оцінки людських ресурсів як ключового чинника для забезпечення конкурентоспроможності та сталого розвитку організації. Досліджено необхідність адаптації методів оцінки до умов сучасного ринку праці та вимог, що виникають унаслідок технологічних і організаційних трансформацій. На основі аналізу існуючих практик надаються рекомендації щодо удосконалення системи оцінки кадрового потенціалу в умовах динамічного бізнес-середовища.
Keywords: кадри; кадровий потенціал; система оцінки; управління персоналом; інструменти оцінки