ІНСТРУМЕНТИ АКТИВІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНО-ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ЛОГІСТИКИ - ПАНЧЕНКО, Володимир; ПАНЧЕНКО, Оксана (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
У статті обґрунтовано базові положення налагодження та подальшої активізації інвестиційно-інноваційної діяльності суб’єктів логістики. Наголошено на важливості побудови суб’єктами логістики системи менеджменту інвестиційно-інноваційних процесів, яка орієнтується на пошук джерел, зовнішньої підтримки, надійних партнерів та іншого, що передбачає активізацію інвестування нових науково-прикладних розробок, у результаті чого суб’єкт логістики здатний вивести на ринок інноваційну продукцію (товари, послуги). Виділено основні напрями налагодження та активізації інноваційної активності суб’єктів логістики. Узагальнено базисні умови, що забезпечують активізацію інноваційно-інноваційної діяльності суб’єктів логістики. Обґрунтовано пріоритетне значення інструментарію аналізування та прогнозування активізації інноваційно-інноваційної діяльності суб’єктів логістики. Визначено елементи системи менеджменту активізації інвестиційно-інноваційної діяльності суб’єктів логістики.
Keywords: інвестиційно-інноваційна діяльність; суб’єкт логістики; активізація; інноваційна продукція; фінансування; інвестиційний менеджмент