СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ - ВЛАСЕНКО, Іван; МИХАЛЬЧИШИНА, Лариса; БОНДАР, Тетяна (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
В статті розглянуто роботу підприємств українського бізнесу протягом передвоєнних років. Показано, що розвиток підприємств ішов перспективними темпами. Окреслено основні проблеми, які виникли у зв’язку з початком повномасштабної війни та перспективи їх розв’язання у післявоєнний період.  Розглянуто найбільш розповсюджені шляхи оптимізації роботи підприємств в сучасних умовах. Проаналізована ситуація на ринку праці.
Keywords: підприємство; ринок праці; роботодавці; післявоєнне відновлення