ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО РОЗРОБКИ ПОЛІТИКИ ФІНАНСУВАННЯ ОБОРОТНИХ АКТИВІВ КОРПОРАЦІЙ В УМОВАХ КРИЗИ - ХАЧАТРЯН, Валентина; СТРАТІЙЧУК, Вікторія (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
У статті проведено дослідження сучасного стану ефективності використання оборотних активів, на основі якого побудовано механізм розробки політики фінансування оборотних активів підприємств. Запропоновано методику вибору типу політики фінансування оборотних активів підприємств, що опирається на визначені фактори впливу на рівень забезпечення поточної діяльності власним оборотним капіталом та дозволить побудувати стійкі взаємозв’язки політики формування та фінансування оборотних активів, забезпечить комплексність процесу стратегічного управління оборотними активами.