ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНИМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ СУБ’ЄКТІВ ЛОГІСТИЧНОГО ДІЯЛЬНОСТІ: БЕЗПЕКОЗНАВЧІ КОНТЕКСТИ - ШАТАРСЬКИЙ, Артур (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
У статті досліджено поняття логістики, а також обґрунтовано матеріально-технічне забезпечення суб’єктів логістичної діяльності. На основі чого представлено практичний механізм безпеки суб’єктів логістичної діяльності. Проведено комплексне дослідження методики формування системи забезпечення безпеки суб’єктів логістичної діяльності. Ідентифіковано основні фактори покращання використання матеріальних ресурсів. Обгрунтововано складові економічного ефекту від застосування логістичного підходу до управління матеріалопотоками суб’єктів логістичної діяльності.