КАПІТАЛЬНІ ІНВЕСТИЦІЇ: ТРАКТУВАННЯ ТА НОРМАТИВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ДЛЯ ЦІЛЕЙ ОБЛІКУ І АУДИТУ В ПОВОЄННІЙ УКРАЇНІ - ГЕВЛИЧ, Лариса; МАЗУРКЕВИЧ, Єлизавета (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
У статті проаналізована сутність дефініції «капітальні інвестиції» у науковій дискусії, національних та міжнародних нормативних документах в її впливі на організацію ефективного обліку і аудиту. Запропоновані авторські визначення капітальних інвестицій з точки зору економічної та облікової трактовки. Ідентифіковані проблеми управління капітальними інвестиціями в Україні у воєнний час та в повоєнній економіці, запропоновані напрями їх вирішення. Зроблені висновки, намічені напрями подальших досліджень.