ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ МОНІТОРИНГУ ПЕРСОНАЛУ НА СУЧАСНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - ГЕЛЬМАН, Валентина; БЕХТЕР, Лілія; ТОБОЛКІН, Віталій (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
У статті досліджено особливості впровадження моніторингу працівників як важливого інструменту для забезпечення ефективної роботи підприємства, підтримання трудової дисципліни та раціонального використання ресурсів. Розглянуто окремі форми моніторингу, які застосовуються на практиці. Акцентовано увагу на правових аспектах здійснення процесу моніторингу, відповідності потребам як роботодавця, так і працівників, зокрема врахування прав і приватності останніх.