ОСНОВНІ НАПРЯМКИ БАНКІВСЬКОГО КРЕДИТУ НА КРЕДИТНОМУ РИНКУ - ЕЙВАЗЛІ , Гусейн Мубаріз (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Фінансовий аналіз кредитного ринку та комерційних банків, які є важливим фактором економіки та життя і діяльності людини в даний час, дослідження фінансово-економічних результатів діяльності банку, визначення основних напрямів розвитку банку та основні фактори фінансових бізнес-процесів, визначення цільових спеціальних знань і темпів зростання тощо. В якості теоретико-методологічної основи використано різні економічні джерела, матеріали Інтернету. Оскільки систематизація кредитів у системі банківського кредитування є темою дослідження, були використані такі методи, як аналіз, індукція та дедукція. Основна наукова інновація, яка була висунута: У цій сфері одним із найважливіших питань є, безумовно, організація системи організації інформаційних питань, які відіграють найважливішу роль у визначенні та реалізації успішного попиту та пропозиції банківських кредитів на кредитному ринку та основних напрямків банківського кредитування в кредитний ринок. Результати дослідження: - Пошук перспективних шляхів вдосконалення комерційних банків - Розвиток кредитної системи, яка безпосередньо вдосконалюється банками, суттєво позитивно впливає на розвиток економіки країни - Найважливішу роль у вдосконаленні кредитного ринку зараз відіграють інформаційні засоби та технології.