УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ НЕУРЯДОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ - СМОЛИЧ, Дарія (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
У статті розглянуто основні напрямки та складові менеджменту неурядових організацій підтримки бізнесу. Обґрунтовано важливість врахування інтересів членів та стейкхолдерів в управлінні неурядовими організаціями підтримки бізнесу. Досліджено типову організаційну структуру неурядових організацій підтримки бізнесу та документи, що визначають ключові аспекти управління у відповідних організаціях. Охарактеризовано управління ресурсним забезпеченням діяльності неурядових організацій підтримки бізнесу.