ІНТЕГРАЦІЯ HR-МАРКЕТИНГУ ТА СИСТЕМИ МАРКЕТИНГОВИХ КОМУНІКАЦІЙ У ПРОЦЕСІ РЕЛОКАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА: ОРГАНІЗАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИЙ ПІДХІД - УС, Марина (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
У статті досліджено організаційно-аналітичні аспекти інтеграції HR-маркетингу та маркетингових комунікацій у процесі релокації підприємств. Розглянуто роль HR-маркетингу у формуванні бренду роботодавця, мотивації та утриманні персоналу, а також значення маркетингових комунікацій для координації внутрішніх і зовнішніх процесів. Запропоновано інтегровану організаційно-аналітичну модель та 3C-model: Communication–Coordination–Culture, що забезпечують ефективний обмін інформацією, узгодженість корпоративної культури та стабільність бізнесу під час релокації. Результати дослідження можуть використовуватися для підвищення ефективності маркетингової діяльності та управління персоналом у трансформаційних умовах.