МІСЦЕ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СТРАТЕГІЧНОМУ МАРКЕТИНГУ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА РОЗВИТОК ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ КОМПАНІЇ «NETFLIX» - КУЩ, Анастасія; ЛАТИШЕВ, Костянтин (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
У статті досліджено місце інноваційної діяльності в стратегічному маркетингу та роль стратегічного управління у формуванні конкурентних переваг підприємства в умовах цифрової трансформації. Особлива увага приділена ключовим стадіям інноваційного процесу та показникам ефективності інноваційної діяльності. На прикладі компанії «Netflix» проаналізовано інноваційну діяльність компанії та вплив інноваційних стратегій на неї. Визначено ключові чинники успішного стратегічного управління.