ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ ТА СТРАТЕГІЙ БЕЗПЕЧНОГО ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ - НИЖНИК, Олег; НИЖНИК, Ірина (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
На основі аналізу наукових підходів щодо побудови механізму управління соціально-економічних систем висвітлено найбільш притаманні для сучасного розвитку економіки України. Виходячи з намічених напрямів стратегії розвитку інноваційної діяльності на перспективу зроблено акцент на інноваційно-активних формах і механізмах забезпечення соціально-економічних систем. Визначено основні складові механізмів безпечного інноваційного розвитку та їх взаємообумовленість та взаємодію.