ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНО-ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В УПРАВЛІННІ ТОРГІВЕЛЬНИМИ ОПЕРАЦІЯМИ - БОКОВЕЦЬ, Вікторія; НЕТРЕБСЬКИЙ, Вадим; КАНАЩУК, Максим; МАЛЕВИЧ, Денис (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
У статтi розглянуто питання щодо застосування інноваційно-інформаційних технологій в управлінні торгівельними операціями, що є актуальною проблемою в сучасному бізнес-середовищі. Ця стаття присвячена розгляду та аналізу використання інноваційних інформаційних технологій у сфері управління торгівельними операціями з метою виявлення їх ефективності та можливих переваг для підприємств.