УЗГОДЖЕННЯ СУСПІЛЬНИХ ТА ПРИВАТНИХ ІНТЕРЕСІВ В ОПОДАТКУВАННІ - КОЛОМІЄЦЬ, Г. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
В роботі розглянуто природу антагоністичних інтересів економічних агентів та можливість їх узгодження. Досліджено сутність узгодження суспільних і приватних інтересів та їх гармонізацію. Проаналізовано міжнародний досвід гармонізації інтересів в оподаткуванні з метою його застосування у вітчизняній практиці.