ДОСЛІДЖЕННЯ СТИМУЛІВ ТАЛАНТІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ В РАМКАХ ПРАКТИКИ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ: КЕЙС РЕСТОРАНУ ГУАНЧЖОУ - МАЗОРЕНКО, Оксана; БОБЛОВСЬКИЙ, Олександр; У, Чжоу (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
У цій статті міститься глибокий аналіз того, як підприємство громадського харчування використовує методи стратегічного управління, щоб ретельно розробити механізм заохочення талантів компаній громадського харчування, таким чином випромінюючи необмежену життєву силу для компанії. Досліджено позитивний вплив різних теоретичних основ і стратегій управління на мотивацію персоналу, таких як принципи наукового менеджменту, економічні механізми стимулювання та принципи командної динаміки, а також розкрито роль лідерства в ланцюжку мотивації через детальний аналіз ресторанів Гуанчжоу. Основна рушійна сила, незамінність командної роботи у створенні атмосфери, безпосереднє підвищення рівня задоволеності талантів завдяки розумному розподілу ресурсів і надійна підтримка управління ризиками для забезпечення відчуття безпеки талантів. Зіткнувшись із різними викликами мотивації персоналу підприємства для компаній громадського харчування, їх проаналізовано один за одним та запропоновано стратегії реагування. Водночас ця стаття підкреслює важливу роль персоналізованих планів винагороди, диверсифікованих методів заохочення та постійного спілкування в стимулюванні потенціалу талантів та інноваційної життєвої сили. Запропоновані рекомендації розглянуто на прикладі Ресторану Гуанчжоу. Ресторан Гуанчжоу вміло поєднує матеріальні стимули та нематеріальні стимули, що значно підвищує лояльність та робочий ентузіазм талантів. Ця стаття присвячена видатному внеску стратегічного менеджменту в оптимізацію заохочення талантів і підвищення продуктивності команди на прикладі діяльності ресторану Гуанчжоу, а також надає іншим компаніям громадського харчування цінну довідку та натхнення щодо управління талантами та стимулювання, допомагаючи їм виділитися в умовах жорсткої ринкової конкуренції та рухатися вперед стабільно.