БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ТОРГОВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ В КОНТЕКСТІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇХ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ - ГАРВАТ, Ольга (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
У даній статті досліджено роль бізнес-планування діяльності торговельних підприємств в забезпеченні їх конкурентоспроможності. Визначено особливості планування діяльності торговельного підприємства. За результатами проведеного дослідження встановлено, що бізнес-планування відіграє ключову роль у забезпеченні конкурентоспроможності торговельних підприємств, оскільки дозволяє не лише визначити стратегію розвитку, але й ефективно управляти ресурсами, адаптуватися до змін ринку та досягати поставлених цілей.