ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ СТРУКТУР В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ПІСЛЯВОЄННОГО ПЕРІОДУ НА ПРИКЛАДІ ТДВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЗАЛІЗОБЕТОН» - ТАНАСІЄНКО, Наталія; ВРУБЛЕВСЬКИЙ, Іван; П’ЯТНИЧКА, Василь; УРІЗЧЕНКО, Вадим (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
Забезпечення інвестиційної привабливості підприємницьких структур в умовах війни та післявоєнного періоду є критично важливим для економічного відновлення та стабільного розвитку України, тому в дослідженні запропоновано практичні рекомендації щодо забезпечення інвестиційної привабливості промислових підприємств на прикладі ТДВ «Хмельницькзалізобетон». Проаналізовано динаміку ключових фінансових показників ТДВ «Хмельницькзалізобетон» за 2021-2023 роки, на основі яких розраховано інтегральний показник інвестиційної привабливості підприємства. Для покращення інвестиційної привабливості підприємства в умовах війни та післявоєнного періоду запропоновано стратегічні та тактичні заходи.