МАРКЕТИНГОВЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЦИФРОВИХ ПРОДУКТІВ У СФЕРІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ НА ЕТАПІ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ 5.0 - ТЕЛЬНОВ, Анатолій; РЕШМІДІЛОВА, Світлана; КУЛАЦЬКИЙ, Вадим (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
У статті обґрунтовано перехід від Індустрії 4.0 та визначено основні тенденції розвитку Індустрії 5.0. Аргументовано необхідність підвищення якості цифрових продуктів у сфері інформаційних послуг для забезпечення їхньої конкурентоспроможності на ринку. Визначено необхідність маркетингового управління якістю цифрових продуктів у сфері інформаційних послуг як інструменту задоволення очікувань користувачів. Охарактеризовано шлях створення цифрового продукту, визначено показники та методи оцінювання його якості, проаналізовано застосовувані маркетингові інструменти на прикладі діяльності компанії Stfalcon.