ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ СТИМУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ ТА СТРУКТУРНОГО РЕФОРМУВАННЯ СЕКТОРУ МАЛОГО І СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ - ВАСИЛЬЦІВ, Тарас; МАГАС, Денис (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
У статті розглядаються аспекти державної політики стимулювання розвитку малого і середнього бізнесу в Україні (на регіональному рівні). Аналізуються питання державної політики стимулювання розвитку та структурного реформування сектору малого і середнього підприємництва в умовах війни, а також актуалізованої нею пришвидшеної євроінтеграції України. Метою дослідження визначено обґрунтування положень економічного механізму стимулювання розвитку та структурного реформування сектору малого і середнього бізнесу в умовах євроінтеграції України. Визначено загальну логіку формування економічного механізму державної політики стимулювання розвитку в секторі малого і середнього підприємництва. Зроблено висновки в частині якості сформованого в регіонах України економічного механізму стимулювання розвитку та структурного реформування малого і середнього бізнесу регіону в умовах євроінтеграції України.