SWOT-АНАЛІЗ АУТСОРСИНГУ БУХГАЛТЕРСЬКИХ ПОСЛУГ - АДАСЮК, І.; МАРТИНЮК, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті проведено SWOT-аналіз послуг бухгалтерського аутсорсингу. SWOT-аналіз дозволяє встановити перед керівництвом компанії чітку інформацію про ринок бухгалтерського аутсорсингу, скласти розуміння зовнішніх сил, тенденцій і перешкод, в умовах яких підприємство має намір зайняти конкурентоспроможне місце на ринку. Дослідження послуг методом SWOT-аналізу дозволить визначити переваги і можливостей, недоліки і загрози для суб’єктів господарювання, які планують передати облікові функції на аутсорсинг. Новизна даної статті полягає у чіткому формулюванні основних напрямків розвитку ринку бухгалтерського аутсорсингу через систематизацію наявної інформації про його сильні і слабкі сторони, а також визначити потенційні можливості та загрози, що діють на ринок ззовні.