ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОБЛЕМ ЗАЙНЯТОСТІ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ - БОЙКІВСЬКА, Г.; ГЛАДУН, С.; КУТНЯ, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті досліджено проблеми зайнятості осіб з інвалідністю та особливості нормативно-правового забезпечення у сфері регулювання зайнятості осіб з інвалідністю. Проаналізовано концепції державної політики у сфері регулювання зайнятості осіб з інвалідністю. Систематизовано підходи до визначення термінів «інвалідність» та «особи з інвалідністю» в законодавстві різних країн. Визначено основні проблеми зайнятості осіб з інвалідністю та шляхи їх подолання.