ДІДЖИТАЛ-ІНСТРУМЕНТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ЕКОНОМІЧНИХ АГЕНТІВ: СУЧАСНІ РЕАЛІЇ ТА ОСНОВНІ ВЕКТОРИ РОЗВИТКУ - ВІВЧАР, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті досліджено понятійно-категоріальний апарат «діджиталізація» та алгоритм процесу діджиталізацї економічних агентів в контексті безпекознавчих умов. Обґрунтовано практичний інструментарій методик і алгоритмів (SADT, IDEF, UML, BPMN), які забезпечують автоматизацію управління потоками робіт із використання web-технологій. Як результат наукових досліджень, ідентифіковано основні вектори забезпечення безпеки економічних агентів в сучасних умовах цифровізації еконоимічних процесів. На основі чого охарактеризовано ключові форми реалізації цифрових процесів на стан та можливості розвитку зміцнення безпеки економічних агентів. Досліджено особливості забезпечення відповідних безпекових компонент в умовах активних процесів цифровізації економічних відносин.