ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВИЙ РОЗПОДІЛ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ В КОНТЕКСТІ БЕЗПЕКОЗНАВЧИХ УМОВ - ГЕВКО, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті проведено комплексне дослідження механізму розподілу фінансових ресурсів об’єднаної територіальної громади в контексті безпеки. Обґрунтовано систему управління збалансованим розвитком об’єднаної територіальної громади на основі застосування безпекознавчих умов. Запропоновано розглядати розподіл бюджетних коштів у територіальній громаді в залежності від площі території, чисельності сільських жителів а також фактичних доходів села (селища) за відповідний період. Сформовано два проєкти алгоритму розрахунку бюджету із виокремленням основних етапів.