РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СПРОМОЖНОСТІ ГРОМАД НА ОСНОВІ ЗБІЛЬШЕННЯ ПОДАТКОВИХ НАДХОДЖЕНЬ - ШАПОВАЛ, Г.; ЧЕХ, Н. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У роботі проаналізовано основні джерела наповнення бюджетів ОТГ на прикладі ОТГ Харківської області, визначено причини можливого недоотримання фінансування ОТГ за рахунок невикористаних можливостей отримання податкових надходжень та на основі вивчення міжнародного досвіду розроблено рекомендації щодо підвищення фінансової спроможності громад за рахунок збільшення податкових надходжень.