МІЖНАРОДНИЙ АСПЕКТ ДОСЛІДЖЕННЯ СЕРЕДОВИЩА ФУНКЦІОНУВАННЯ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИЗ ПОЗИЦІЇ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ - ЛЮБОХИНЕЦЬ, Л.; РУДНІЧЕНКО, Є.; ГАВЛОВСЬКА, Н. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті представлено результати аналізу сучасного стану середовища функціонування підприємств з позиції забезпечення економічної безпеки на рівні національної економіки та країн світу. Виявлено основні тенденції динамічних змін умов ведення бізнесу за результатами аналізу міжнародних показників. Охарактеризовано індикатори рейтингової оцінки умов ведення бізнесу Doing Business та їх динаміка в сучасних умовах забезпечення економічної безпеки підприємств.