ПЕРВИННИЙ ОБЛІК ВИТРАТ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - РОМАНОВА, О.; РЄПІНА, С. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті проаналізовано процес документального оформлення господарських операцій з обліку витрат діяльності підприємств, із дослідженням наявних особливостей основних первинних документів з обліку нарахувань та виплат заробітної плати, розрахунків із підзвітними особами, касових, матеріальних та інших витрат. В роботі було описано принцип заповнення та зміст 18 діючих наразі документарних форм відповідного спрямування із розподілом на групи відповідно їх призначення. Крім того, було виявлено взаємозв’язок розглянутих документів.