ПРОФЕСІЙНО-ДІЛОВИЙ ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ – ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - МОСКВЯК, Я. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті дослідженні розглянуто дефінітивну характеристику поняття «професійно-діловий туризм», основні підходи до розуміння поняття, основні методи дослідження професійно-ділового туризму, проблематику професійно-ділового туризму в Україні та перспективи його розвитку, іноземний досвід професійно-ділового туризму та можливості для України. Проведено аналіз особливостей розвитку професійно-ділового туризму в Україні та його перспектив. Обґрунтовано теоретико-методологічні основи дослідження професійно-ділового туризму. Також виявлено основні підходи до розуміння професійно-ділового туризму, методів дослідження професійно-ділового туризму, методів дослідження професійно-ділового туризму. Розглянуто перспективи розвитку професійно-ділового туризму в Україні, напрямки модернізації сфери професійно-ділового туризму, іноземний досвід професійно-ділового туризму та можливості для України.