КРИЗA В ПІДПРИЄМНИЦТВІ – СУТНІСТЬ ТА НЕОБХІДНІСТЬ УПРАВЛІННЯ - КУПАЛОВА, Г.; ГОНЧАРЕНКО, Н.; КОРЕНЄВА, Н.; МАЛІНОВСЬКА, Д. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
В статті розглянуто теоретичні передумови управління кризою в підприємництві. Досліджено підходи щодо виокремлення її класифікаційних ознак. Виокремлено основні етапи розвитку кризи в підприємстві. Визначено основні чинники, що впливають на виникнення кризових явищ. Обґрунтовано, що в умовах трансформації доцільно виокремити дефініцію «кризи в підприємництві» як окремий об’єкт управління.