УДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ І ЗВІТНОСТІ ОБ’ЄКТІВ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ НА ОСНОВІ ЇХ ГАРМОНІЗАЦІЇ ТА СТАНДАРТИЗАЦІЇ - БОДНАР, Т. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У статті розкриті питання економічної сутності об’єктів інтелектуальної власності, визначено основні проблемні моменти в їх обліку, розглянуто особливості складання звітності відповідно до НП(С)БО та МСФЗ, основні напрямки удосконалення обліку і звітності об’єктів інтелектуальної власності.