ОРГАНІЗАЦІЙНО–ЕКОНОМІЧНІ ОСНОВИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІНИХ СТРУКТУРТ БІЗНЕС – ОРГАНІЗАЦІЙ - ШЕРШНЬОВА, З.; ГІСЕМ, С. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У статті розглянуті характеристики бізнес - організацій як об’єктів діагностичного економічного та організаційного аналізу, місце та роль економічного та організаційного аналізу як основи керованого розвитку бізнес – організації, необхідність поєднання та організаційне забезпечення проведення організаційного та економічного аналізу, варіанти трактування результатів дослідження як можливостей досягнення синергійного ефекту в процесі розробки стратегій сталого розвитку в умовах пандемії.