СТАН ТА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ - ІВАНОВ, Максим (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
Процеси формування ринкових відносин в Україні вимагають глибоких перетворень у методах управління витратами промислових підприємств. Посилюється необхідність використання сучасних ринкових критеріїв ефективності, підвищуються вимоги до гнучкості управління. Головним орієнтиром та мірилом успішності функціонування підприємств є обсяги отриманого прибутку