УЗАГАЛЬНЕННЯ ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНИХ ЗАСАД МЕТИ ТА МЕХАНІЗМІВ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ - БОЙКО, Руслан (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У статті досліджуються питання формування та реалізації державної інвестиційної політики на регіональному рівні. На таких засадах метою дослідження визначено обґрунтування концепційних характеристик інвестиційної політики розвитку регіонального економічного комплексу. Уточнено сутність поняття регіональної інвестиційної політики. Визначено стратегічні завдання, цільові орієнтири та пріоритети регіональної інвестиційної політики. Вказано на провідні форми й методи регіональної інвестиційної політики. Узагальнено систему механізмів та інструментів регіональної інвестиційної політики.