ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ: МЕТОДОЛОГІЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТА ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНІ КОНТЕКСТИ В БЕЗПЕЧНОМУ ВИМІРІ - ВІВЧАР, Оксана; РЕДЬКВА, Оксана; ТРУФАНОВА, Юлія; ГЕВКО, Володимир (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
Розглянуто актуальні питання вдосконалення зовнішньоекономічної діяльності вітчизняних товаровиробників. Обгрунтовано основні можливості виходу на міжнародний ринок. Ідентифіковано основні компонети державної політики у зовнішньоекономічній сфері. Представлено практичний механізм визначення економічної ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємств. На основі чого запропоновано основні шляхи підвищення ефективності зовнішньоторговельної діяльності вітчизняних підприємств.