ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ СУКУПНОСТІ СКЛАДОВИХ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ - НИЖНИК, О.; НИЖНИК, І.; ЛИСАК, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
На основі наукових поглядів вчених та практиків визначено основну мету концепції фінансово-економічної безпеки соціально-економічних систем і в тому числі закладів вищої освіти. Сформовано завдання, критерії і показники, об’єкти і суб’єкти, заходи забезпечення та принципи забезпечення, складові оцінювання та побудовано алгоритм підвищення рівня фінансово-економічної безпеки соціально-економічних систем, на прикладі закладів вищої освіти.