ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ЯК НАПРЯМ ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ КРИТИЧНИХ СИСТЕМ ЖИТЛОВИХ БУДИНКІВ - ДЖЕДЖУЛА, В.; ЄПІФАНОВА, І. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
В статті розглянуто основні напрямки підвищення рівня безпеки критичної інфраструктури локального (четвертого) рівня – системам тепло- і водопостачання, водовідведення житлових будинків. Основна увага приділена заходам енергозбереження для цих систем, які дозволяють не тільки зменшити навантаження на об’єкти критичної інфраструктури, але і підвищити їх надійність.