УКРАЇНСЬКЕ ПОВОЄННЕ ДИВО: ВІД ПЛАНУ ДО ВТІЛЕННЯ - ОПАНАСЮК, Віталій (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
Стаття присвячена дослідженню досвіду повоєнного відновлення ФРН, Південної Кореї, Ізраїлю, Іспанії, Італії, Японії з метою аналітичного добору найзручніших інструментів повоєнного відновлення України.