БЕЗПЕКА ЕКОНОМІЧНИХ АГЕНТІВ В УМОВАХ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ: МЕТОДОЛОГІЧНИЙ БАЗИС ТА ПРИКЛАДНІ КОНТЕКСТИ - ВІВЧАР, Оксана; ГЕВКО, Володимир; КВАСНІЙ, Любов (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У статті досліджено понятійно-категоріальний апарат «діджиталізація» та алгоритм процесу діджиталізацї економічних агентів в контексті безпекознавчих умов. Обґрунтовано практичний інструментарій методик і алгоритмів (SADT, IDEF, UML, BPMN), які забезпечують автоматизацію управління потоками робіт із використання web-технологій. Як результат наукових досліджень, ідентифіковано основні вектори забезпечення безпеки економічних агентів в сучасних умовах цифровізації економічних процесів. На основі чого охарактеризовано ключові форми реалізації цифрових процесів на стан та можливості розвитку зміцнення безпеки економічних агентів. Досліджено особливості забезпечення відповідних безпекових компонент в умовах активних процесів цифровізації економічних відносин.