УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ РЕСУРСАМИ ПІДПРИЄМСТВА ТА ЇХ ВПЛИВ НА ЙОГО ФІНАНСОВИЙ СТАН - ГЕРМАН, Микола (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
В статті теоретично обґрунтовано класифікацію управління фінансовими ресурсами на підприємстві. Досліджено термін «фінансові ресурси», виявлено їх функцій. Визначено фактори фінансово-економічного механізму управління підприємством. Охарактеризовано різні підходи до класифікацій фінансових ресурсів. Розроблено етапи управління фінансовими ресурсами на підприємстві та їх вплив на фінансовий стан.