ІННОВАЦІЙНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА СТАРТАП В КРЕАТИВНІЙ ЕКОНОМІЦІ - ГЕРМАН, Андрій (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
В роботі досліджуються теоретичні аспекти інноваційного підприємництва та стартапу в креативній економіці. Важливим завданням будь-якої економіки є забезпечення швидкого економічного зростання, що не є можливим без застосування підприємницьких інновацій. Були розглянуті різні аспекти поняття “підприємництво”. Проаналізовано зміст понять «креативне підприємництво» та «креативна економіка». Визначено типи креативних інновацій та досліджено особливості стартапу в креативній економіці.