ЦИРКУЛЯРНА ЕКОНОМІКА – МАЙБУТНЄ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ - ЧУРІКАНОВА, Олена; ДЕНИСЕНКО, Оксана (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
Робота присвячена аналізу основних принципів та підходів запровадження концепції циркулярної економіки на державному рівні. Стаття містить як теоретичні основи запровадження циркулярної економіки, понятійний апарат, так і аналіз практичних кейсів успішного запровадження принципів в світовому просторі. Крім того, окреслено основні проблеми, які можуть стати на заваді успішного запровадження циркулярної економіки на державному рівні.