НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ІНТЕРНЕТУ РЕЧЕЙ В СИСТЕМАХ УПРАВЛІННЯ СКЛАДНИМИ ПРИСТРОЯМИ - ЯРЕМКО, Світлана; КУЗЬМІНА, Олена (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
У статті розглянуто особливості Інтернету речей (ІоТ); досліджено переваги та недоліки використання ІоТ, а також принципи управління пристроями Інтернету речей; здійснено огляд галузей використання Інтернету речей в житті людини та професійної діяльності. В результаті проведених досліджень встановлено, що впровадження інтернету речей є сучасним рішенням для автоматизації робочого процесу, створення комфортних і безпечних умов у побуті, а також дієвим інструментом підвищення конкурентоспроможності бізнесу.