СУТНІСТЬ ТА ЗМІСТ ОСНОВНИХ ПОНЯТЬ, ЩО СКЛАДАЮТЬ ТЕРМІНОЛОГІЧНИЙ АПАРАТ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ПІДПРИЄМСТВА - СИДОРЧУК, Іванна (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
У статті розглянуто змістову сутність поняття «інноваційний» та «розвиток». Досліджено дефініції інноваційного розвитку підприємства, виділено їх характеристики та ознаки. Дістало подальшого розвитку змістове наповнення поняття «інноваційний розвиток підприємства», у якому, поміж відомих, акцентується увага на необхідності виділення ключових, для формування конкурентних переваг, елементів і векторів інноваційних змін і підтримання збалансованості відповідних нововведень у всіх структурно-функціональних елементах підприємства, що забезпечує ефект синергії та підвищення потенціалу розвитку суб’єкта господарювання