СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РИНКУ ЛОГІСТИЧНИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ - ЄВТУШЕНКО, Вікторія; ШУБА, Тетяна; ЦВЯТКО, Лілія; ПОПКОВА, Діана (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Стаття присвячена проблемі дослідження стану та перспектив розвитку ринку логістичних послуг в Україні. Доведено важливість технологічних інновацій в сфері транспортних перевезень для розвитку цієї сфери. Проаналізовано обсяги перевезених вантажів в Україні за 1995–2020 рр. Проведено порівняльний аналіз стану логістичних послуг України та європейських країн. Виявлені світові тенденції розвитку логістики, а саме 3D-візуалізація.