АНАЛІЗ СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - ЖОСАН, Ганна; ДОБРЯНСЬИЙ, Павло (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
У статті проведено аналіз стратегій управління персоналом підприємств в умовах воєнного стану. Здійснено докладний огляд впливу військового конфлікту на діяльність підприємств і їхній персонал, включаючи виявлення загроз, обмежень та надзвичайних обставин. У статті також розглянуто різноманітні стратегії управління персоналом, які можуть бути використані для забезпечення стабільності та продуктивності під час воєнних конфліктів. Автори подають детальну таблицю стратегій, їхніх сфер застосування, характеристик та недоліків. На основі аналізу надаються практичні рекомендації для підприємств щодо адаптації та оптимізації стратегій управління персоналом в умовах військових конфліктів з метою забезпечення їхньої виживаності та успішного функціонування в надзвичайних обставинах.