СУЧАСНІ УПРАВЛІНСЬКІ РІШЕННЯ В ЛОГІСТИЧНОМУ МЕНЕДЖМЕНТІ - БОКОВЕЦЬ, Вікторія; ШВАРЦ, Ірина; БЕЗСМЕРТНА, Оксана; ВЕРЬОВКІН, Павло (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
У статті розглянуто сучасні підходи до прийняття управлінських рішень у логістичному менеджменті, які забезпечують конкурентоспроможність та ефективність підприємств. Акцентовано увагу на впровадженні інноваційних технологій, таких як автоматизація процесів, Big Data, та використання штучного інтелекту для оптимізації логістичних ланцюгів. Аналізуються ключові виклики, зокрема необхідність адаптації до швидких змін ринкових умов та глобалізаційних тенденцій. Визначено перспективи розвитку логістичного менеджменту через інтеграцію сучасних управлінських практик та інструментів. Запропоновано практичні рекомендації для вдосконалення процесів управління, що сприяють зниженню витрат та підвищенню рівня обслуговування клієнтів.