ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГ ПІДПРИЄМСТВА: МЕТОДИ, ІНСТРУМЕНТИ, ЗАВДАННЯ РОЗВИТКУ - ШАРКО, Віталій; ТЕРНОВА, Алла; КРИВЕЩЕНКО, Вікторія (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
У статті розглянуто методи та інструменти Інтерне-маркетингу. Систематизовано типи інструментів, складові елементи традиційних та нетрадиціних методів Інтернет-маркетингу. Досліджено причини повільного розвитку Інтернет-маркетингу підприємств аграрного сектору. Визначено головні завдання Інтернет-маркетингу у подальшій діяльності підприємств аграрного сектору згідно з складових елементів, що запропоновані у даній роботі.