ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ ЦИФРОВОЮ СМАРТ-ІНФРАСТРУКТУРОЮ В УКРАЇНІ: В УМОВАХ РЕЖИМУ ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ ТА У ПОВОЄННИЙ ПЕРІОД - СТРЕЛЬЧЕНКО, Оксана (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
З огляду на війну Росії в Україні, досить складно застосувати сучасні тенденції розвитку сучасних міст в Україні до тенденції розвитку сучасних міст в Україні. Сучасні тенденції розвитку сучасних міст в Україні досить складно вписати в загальноєвропейський сценарій розумного розвитку міст. Досить складно вписатися в загальноєвропейський сценарій розумного розвитку міст. Ще до війни виникли різні інституційні проблеми, такі як політична та економічна нестабільність, загострення геополітичних проблем. Низка інституційних проблем, у тому числі зростання геополітичних ризиків, суттєво гальмували поступовий рух міського розвитку в Україні. Великі міста України перешкоджали прогресивним крокам, спрямованим на покращення муніципальних послуг, посилення міжміського співробітництва та розвиток міст. Великі міста України вдосконалюють муніципальні послуги та поглиблюють взаємну інтеграцію з метою підвищення комфорту громадян. Це робиться для того, щоб підвищити комфорт громадян.Саме тому, першочерговим завданням розвитку SMART-інфраструктури в умовах сьогодення і у повоєнний період є характеристика та дослідження ключових категорій, які розкривають сутність та зміст «smart city» як об’єкта публічного адміністрування, яка є об’єктом адміністрування у системі забезпечення своїх громадян покращеним комплексом послуг. Безпосередньо на такі проблеми спрямовується представлена стаття.